DIt is hoe het werk

focus2-Bodyprocess

Intake

Alle persoonlijke trainingstrajecten starten met een uitgebreide intake. De Intake is kosteloos en bedoeld als kennismaking. Samen kijken we naar jouw behoeftes en verwachtingen en vervolgens zetten we deze om in doelstellingen. Onderwerpen als medische klachten, fysieke problemen, maar ook huidige leef- en beweeggewoonten worden besproken.

fitter-Bodyprocess

Eerste sessie

tijdens de eerste sessie starten we met een lichaamsanalyse waarbij we kijken naar je lichaamshouding. In deze sessie is testen en meten belangrijk. We kijken onder meer naar:

  • Gewicht
  • Vetpercentage
  • (Rust)hartslag
  • Bloeddruk
  • Middelomtrek

De eerste sessie is erg gericht op de techniek van bepaalde oefeningen. Het leren aanspannen en vastzetten van de ”core”. Hier wordt een goede basis gelegd voor de rest van het traject.

begeleiding3-Bodyprocess

Vervolgprogramma

Vanaf dit moment gaan we flink aan de slag. Aan de hand van de beginsituatie wordt een geperiodiseerd voedings- en trainingsplan samengesteld.  De trainingen worden geheel op jou afgestemd, de oefeningen zijn prima te volgen en divers. We gaan op zoek naar jouw grenzen en daar soms overheen. Met mijn ervaring en deskundigheid zie ik erop toe dat alles in een goede sfeer en vooral veilig verloopt.

blij-Bodyprocess

Evaluatie

Na een periode van trainen is het tijd voor een (tussentijdse) evaluatie. Wat zijn je resultaten, hoe is de klik met de trainer en hoe nu verder? Na de evaluatie heb je een keuze gemaakt. Ga je door met de begeleiding van je personal trainer, ga je verder bij een andere trainer of heb je genoeg handvatten om je trainingen zelfstandig door te zetten? Je start weer bij stap 3 met nieuwe doelen stellen!

lijn-bodyprocess

Durf jij de

uitdaging aan?

lijnwit-bodyprocess

Meld je aan!

    lijnblue-bodyprocess