Stop met lijnen, het wordt tijd dat we weer eens gewoon gaan eten!!

Wil je graag afvallen, op gewicht blijven of juist aankomen en wil je weten wat voor jouw het beste voedingspatroon is? Ik geef je tips en tricks zodat je een normaal eetpatroon ook vol kunt houden. Je krijgt een op maat gemaakt en verantwoord voedingspatroon welke we dusdanig samen stellen zodat je niet apart hoeft te koken voor jezelf en je gezinsleden. Het gaat hier om gezonde voeding volgens de schijf van vijf en daar heeft iedereen baat bij.

Intake

Tijdens de intake starten we met een lichaamsanalyse waarbij we gaan meten en wegen. Dit is belangrijk omdat dit samen met de arbeid en sportintensiteit bepaald wat jou verbranding is. We kijken onder meer naar: Gewicht, Vetpercentage, (Rust)hartslag en Bloeddruk.

Voedingsschema

Na de intake krijg je een voedingsschema op maat.  Dit wil zeggen dat we rekening houden met wat je wel of niet lust, de tijdstippen waarop je kunt eten, de kosten van het voedsel welke in je schema krijgt en de mogelijkheid om met het hele gezin dezelfde maaltijden te kunnen eten. Het voedingsschema houd je 6 weken aan.

Aanpassingen

Mochten er bepaalde producten in het voedingsschema staan welke je bij nader inzien toch niet lekker vind. Dan passen wij deze kosteloos voor u aan.  Door een mail te sturen of even simpelweg te bellen zijn deze aanpassingen zo gedaan en kunt u uw persoonlijk voedingsschema zorgeloos voortzetten.

Eindmeting

Na 6 weken komt u opnieuw naar ons toe voor de eindmeting. Tijdens deze eindmeting krijgt u een overzicht met alle resultaten zodat u kunt zien wat er veranderd is. Er zal antwoord gegeven worden op uw laatste vragen en er worden nog wat laatste tips aan u mee gegeven.

lijn-bodyprocess

Optimaal resultaat

Foodchallenge

lijnwit-bodyprocess

Persoonlijke begeleiding

Je voedingsschema neem je samen met je persoonlijke begeleider door zodat je zeker goed van start gaat. Ook de metingen worden door jou persoonlijke begeleider gedaan. Mocht je vragen hebben wacht dan niet te lang en stel meteen je vraag zodat jij binnen 24 uur antwoord krijgt.

 

ik kan je helpen met:

  • Aanleren van gezond voedingspatroon
  • Afvallen
  • Voedingsadviezen bij allergieën, zoals: gluten, zuivel.
  • Aankomen
  • Meer energie & vitaliteit
  • Diabetes type 2
  • Schildklier problemen
  • Hormonale disbalans
  • Suikerverslaving
  • Emotie eten

Durf jij het aan?

Door de voedingsschema’s van body Process leer je om goede porties te  maken die zijn afgesteld op jouw lichaam. Slechte eetgewoontes als teveel suikers of geen goede porties eten  kunnen ervoor zorgen dat je jouw doelen niet bereikt. Je voeding is namelijk de basis van een gezonde leefstijl. Dankzij deze schema’s verbeter je de basis door inzichten de krijgen wat goede porties zijn afgesteld op jouw lichaam. Kies voor een blijvende verbetering doordat je met schema’s werkt welke je vol kunt houden en verbeter jouw leefstijl.

focus-Bodyprocess

Sterker Worden

begeleidingprocess

Fitter Worden

fitterworder-Bodyprocess

Meer Conditie

fitter-Bodyprocess

Afvallen

lijnblue-bodyprocess