Ervaringen

blue-Bodyprocess

- Hugo van Osch -

Mijn verhaal

Maikel is sinds enkele jaren mijn Personal trainer en dat tot volle tevredenheid.
Ben door deze trainingen duidelijk fitter en energieker geworden.

Met mijn doelstelling die ik april 2018 stelde om de marathon van NY te gaan lopen in 2019 binnen 4 uur net voor mijn 60e verjaardag, terwijl ik niet echt veel liep, houdt Maikel rekening met zijn trainingen.
Daarlangs geeft Maikel het juiste voedingsadvies als je wil afvallen of wellicht juist moet aankomen.
Ook krijg ik altijd de juiste oefeningen voor thuis mee als ik bijvoorbeeld wat last heb van mijn rug.

Als we op de zaak een bijeenkomst willen organiseren over sporten of bewegen staat Maikel altijd gelijk klaar om ook daar zijn steentje bij te dragen.

Kortom een toffe peer die je ook nog eens op een hoger sportief en gezond niveau kan brengen.

Doel

lopen marathon van New York

Resultaat

- Finn -

finn-Bodyprocess

Mijn verhaal

3 jaar geleden ben ik via een gezamenlijke kennis met Maikel in gesprek geraakt. Ik had namelijk een weddenschap dat ik op mijn 40e een sixpack zou hebben. Maikel durfde die uitdaging wel aan waarvoor ik hem nog steeds ontzettend dankbaar ben. Ik, 96kg, geen conditie, energieloos, geen spieren en meer dan 21% vet.  In 8 maanden tijd hebben we samen keihard getraind om het gewenste resultaat te behalen. En wat voor resultaat. 20kg lichter, strak, vol energie en slechts 11% vet. Mijn weddenschap heb ik dus glorieus gewonnen.

Ik train nog steeds wekelijks met Maikel. Andere doelen worden bedacht. Geen enkele training is hetzelfde wat ontzettend gaaf is. Hij stelt voedingsschema’s samen, heeft een luisterend oor, neemt geen blad voor de mond en staat altijd voor je klaar. Ik durf met recht te zeggen dat Maikel een echte vriend is geworden.

#takitaki Finn

Doel

6-pack op 40e

Resultaat

- Thijs -

thijs-Bodyprocess

Mijn verhaal

In 2013 nam ik het besluit om te gaan sporten. Na een jaar zelfstandig getraind te hebben had ik matig resultaat. Mijn doel was vetverbranding en ik sportte 3 x per week. Maar het lukte maar niet om de kilo’s er af te krijgen. Maar toen ik in 2014 starte met een voedingsplan en personal training van Body Process leerde ik om te trainen met een hoge intensiteit i.p.v. dat ik in de “comfort modus” bleef hangen. Dit maakte het verschil.
Ik weet nu ook dat de hoeveelheid en type voeding die je tot je neemt bepaalt hoe je eruit ziet. De extra voedingsbegeleiding heeft veel van mijn resultaat opgeleverd.
Je krijgt een op maat gemaakt schema waarin de macro’s haar fijn uitgerekend worden. De voedingsschema’s in combinatie met de intensieve trainingen is de sleutel tot succes.

Doel

Vetverbranding

Resultaat

- Petra -

Petra-Bodyprocess

Mijn verhaal

Ik was niet tevreden met mijn gewicht en voelde me ook futloos, dus wilde ik hier iets aan doen. Ik ben via mijn zoon in contact gekomen met Maikel van bodyprocess, en hem verteld wat mijn doel was. Mijn gewicht was toen 83,5 kilo en ik wilde naar 65 kilo. Na de eerste 4 weken aangepaste voeding met sportprogramma had ik al resultaat. Ik was al meer dan 2 kilo afgevallen.

Nu na ruim twee jaar ben ik 66 kilo dus bijna op mijn streef gewicht zonder jojo effect. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en controle door Maikel. Hij houdt rekening met de behoefte van je lichaam en past daar de diëten op aan. Voor een vrouw van nu 51 ben ik er trots op dat ik dit resultaat heb behaald en dat ik weer op mijn jonge meiden gewicht zit.

Doel

Afvallen

Resultaat

- Twan -

Mijn verhaal

Nu ruim 2 jaar intensief aan het trainen bij Bodyprocess. Vanaf het begin tot op heden nog niet één les gelijk geweest aan de ander. Ontzettend gevarieerd  trainingsprogramma waarbij verschillende spiergroepen worden getraind. Aan de hand van doelstellingen en metingen worden in goed overleg de trainingen en eventuele (voedings-)schema’s aangepast.Wat mij betreft een aanrader voor iedereen en voor sommige zelfs de bekende “stok achter de deur”.

Doel

Meer spierkracht

Resultaat

- Rüth -

Mijn verhaal

Het duurde even voordat ik contact met Maikel opnam. Ik loop al een aantal jaren hard en in mijn hardlooprondje zag ik Maikel’s auto altijd staan. Ik probeerde dmv 3-4x per week hardlopen en op mijn voeding te letten zelf af te vallen. Maar dat lukte maar niet.

De zomervakantie 2016 was het moment dat ik Maikel gebeld heb. Eind september heb ik toen mijn intakegesprek gehad, en de metingen logen er niet om. Aan de slag, want maart 2017 wilde ik voor het eerst de halve marathon gaan lopen. Maikel heeft een voedingsschema voor heel de week opgesteld, en met wat aanpassingen kon ik me daar in vinden en dat schema probeer ik nog steeds aan te houden.

Maar het was pittig, vooral de eerste 2 weken, mijn lijf snakte naar zoetigheid. Maar ik was streng en heb het absoluut niet gepakt. En het werkte, mijn gewicht, buikomvang en vet% begonnen te zakken. Eindelijk! En de zin naar zoetigheid begon te zakken.

De trainingen met Maikel waren en zijn nog steeds pittig. Ik kan dezelfde dag al spierpijn krijgen. Maar dat is voor een goed doel.
Ik sport nu ruim 2 jaar 1x per week bij Maikel en de trainingen zijn nog steeds heel afwisselend. Hij blijft coachen op een rustige manier, zowel tijdens de trainingen als op het gebied van voeding. Hij voelt precies aan wanneer je aanmoediging nodig hebt en wanneer ook niet.

De halve marathon heb ik uitgelopen, geen toptijd (2u20min), maar ik heb hem gelopen en voor 2019 staat hij alweer op mijn planning.

Doel

Afvallen

Resultaat

- Ichelle & Martijn -

Ons verhaal

Ruim 3 jaar ontvangen wij nu personal training via Body Proces. De wekelijkse trainingen zijn voor ons echt een stok achter de deur. Het is elke keer een verrassing en ze sluiten goed aan op onze wensen en doelstellingen. In het begin was onze doelstelling gericht op het verbeteren van conditie en strakker worden. Later wilden we graag meer kracht opbouwen en vet verliezen. Door middel van oefeningen gedurende de trainingen, afwisseling tussen kracht en cardio kunnen wij onze doelstellingen halen. De trainingen zijn intensief, zwaar en ook plezierig, zeker met de goede muziek. Echt een uitlaatklep.

Wat voor ons ook erg prettig werkt is de op maat gemaakte eetschema’s. Wij geven onze wensen aan en Maikel maakt een passend schema wat we wekelijks moeten volgen. Voor ons is het geen eetschema meer, maar een lifestyle. Er staan normale voedingsmiddelen op (wens) en zaken die handig te bereiden zijn.

Natuurlijk gaat het niet altijd zonder slag of stoot. Ook wij hebben niet altijd zin om te gaan trainen. Maar als we er eenmaal zijn merken wij aan onszelf dat op de manier hoe Maikel ons traint, wij de training toch met veel plezier en een voldaan gevoel volbrengen waardoor we met meer energie naar huis gaan.

Kortom: we zijn erg tevreden over de begeleiding en inhoud van body proces met zeker behaalde resultaten. Maikel begeleidt ons, en uiteindelijk moet je het zelf doen!

Doel

Conditie verbeteren & strakker worden

Resultaat Martijn

Resultaat Ichelle

lijnblue-bodyprocess