blue-Bodyprocess
Bodyprocess-trainer
jouw trainer

Maikel Cuijpers

Introductie

Mijn naam is Maikel Cuijpers.

Personal trainer, voedingsconsulent en lifestyle coach van beroep. Vanaf het jaar 2007 ben ik werkzaam op het gebied van voeding, bewegen en geluk. Gedurende de jaren ontplooide ik me verder door verschillende cursussen en opleidingen te volgen als Mental coach, lifestyle coach, voedingsconsulent, functionele trainer en fysiotherapeut. Door de jaren heen ben ik mezelf steeds meer gaan richten op het vergroten van de kwaliteit van het leven en mag ik van geluk spreken dat ik mijn passie met andere mag delen.

Diploma's

  • Personal Trainer
  • Running Instructor
  • CIOS
  • Fitnesstrainer B
  • Sportmasseur
  • Mental Coach
  • Fitnesstrainer A
  • Voeding/Gewicht Consulent

Veel gestelde vragen

Behoud ik na afloop van mijn trainingen mijn resultaten?

Tijdens de trainingen leer je alles over een gezonde levensstijl. Als de trainings- en voedingsadviezen van de coaches worden opgevolgd kun jij ook na afloop van het programma jouw resultaten behouden en verder uitbreiden.

Is personal training ook geschikt voor mij?

Personal training is geschikt voor iedereen. Tijdens onze trainingen gaan we er samen voor zorgen dat jouw doel behaald wordt. In deze periode leer je alles over trainingen, spieren, stofwisseling, gezonde voeding en hoe je de rest van je leven gezond kunt leven.

Kan ik samen met een vriend(in) trainen en is het dan goedkoper?

Jazeker! Wanneer je kiest voor Samen Sporten sport je met 2 – 4 personen. Je betaald €30,00 (1op1 tarief) iedere persoon extra is €10,00.

Vb. 2 personen €40.00 3 personen €50.00 enz

Train ik alleen of in een grote zaal met andere mensen?

Bij Body Process heb je de mogelijkheid om in een privé ruimte te trainen. Verder hebben we het voordeel dat we bij sportschool zijn aangesloten waardoor we veel materialen en toestellen tot onze beschikking hebben waardoor we snel jouw doelen kunnen realiseren. Vergeet niet.. er wordt echt 1 op 1 gewerkt.

Wanneer kan ik trainen?

Wij stemmen de trainingen af op jouw agenda. Dit kan per week variëren.

Moet ik mijn eetpatroon veranderen?

Je gaat leren wat een gezond voedingspatroon is dat je je hele leven kan volhouden. Wij houden niet van shakes, maaltijdvervangers of andere zogenaamde wonderrepen en drankjes. Wij leren je voeding te gebruiken en te waarderen waarvoor het bedoeld is; als brandstof en bouwstoffen voor je lichaam.

Staat jouw vraag er niet bij?

Stel jouw vraag dan tijdens het Gratis intake gesprek. Vul onderstaand formulier in en wij bellen jou binnen 2 werkdagen op om een afspraak te maken. De afspraak is geheel vrijblijvend. Waar wacht je nog op? Zet vandaag de stap naar een gezonder leven!

Wat kan een personal coach voor mij betekenen?

Een Personal Coach helpt, ondersteunt en motiveert jou om je doelen te bereiken. Wat jouw doel ook is, een personal coach zal jou op een veilige, leuke en uitdagende manier begeleiden. Vanaf het moment van de eerste kennismaking tot aan jouw doel!

Kan ik trainen met een blessure of met een beperking?

Onze gespecialiseerde coaches hebben genoeg medische kennis door vooropleidingen als fysio en sportmasseur. Hierdoor hebben we de mogelijkheid om voor iedereen een programma op maat te maken. Verder hebben we een samenwerking met een fysio waardoor we bij twijfel ook hier direct aan de bel kunnen trekken.

Hoe vaak moet ik trainen om mijn doel te behalen?

Om een doel te bereiken is het een vereiste om minimaal 2 x per week te sporten. Dit kan samen met een personal trainer of alleen. Naast de trainingen samen ontvang je ook oefeningen voor thuis en/of in de sportschool.

focus-Bodyprocess

Sterker Worden

begeleidingprocess

Fitter Worden

fitterworder-Bodyprocess

Meer Conditie

fitter-Bodyprocess

Afvallen

lijnblue-bodyprocess